perjantai 26. lokakuuta 2012

Pakkasta

http://www.lapinkansa.fi/Lappi/1194773809222/artikkeli/lampotila+sallan+naruskassa+-24.html
Viime yönä oli pakkasta viisitoista astetta täällä Tornion suunnalla, joten oli aika kylmää. Pikkuhiljaa totutellaan tähän kylmyyteen. Päivisin on aurinkoista. Jatkuisipa samanlaisena eikä alkaisi satamaan vettä. Kissakin tulee vinhaa vauhtia sisälle. Oli ollut aamulla muutaman tunnin omilla reissuillaan.

Säikäytin muuten kissan toissa iltana Se loikoili kaikessa rauhassa vuoteessa ja aloin kuuntelemaan toisen kissan naukumista koneeltani ja neiti säikähti sitä. Mies oli ärtynyt eikä meinannut saada kissaa rauhoittumaan millään. Kissa katseli vain konettani ja varmaanki ajatteli että nyt on tullut joku sen reviirille.

Kolme neljästä pojastani; yksi vaimonsa kanssa, oli viime viikonloppuna käymässä täällä. He kävivät myös enoni hautajaisissa. Saunottiin, pelattiin Trivialia ja nautittiin yhdessäolosta. Taas meneekin aika ennekuin ollaan yhdessä koolla. Toivottavasti tulevat käymään, kun äitini täyttää 85-vuotta joulukuussa.

Hautajaisten aikana näki useita serkkuja ja aloimme suunnittelemaan ensi kesäksi tapaamista täällä kotikylälläni. Tulee muuten aina tavattua vain surullisissa merkeissa. Päätimme että sinne voivat tulla kaikki jotka pääsevat; ikään katsomatta.

Hyvää viikonloppua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti